Isnin, 20 Julai 2009


SERINDIK MERAH 21julai..

UMNO membidas kerajaan pakatan pembangkang di negeri itu kerana sanggup mempolitikkan kematian Teo Beng Hock bagi meraih simpati rakyat berbanding usaha memajukan negeri.

Tindakan mempertikaikan kredibiliti Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) berikutan kematian Setiausaha Politik kepada seorang Exco kerajaan negeri itu serta mengadakan perhimpunan haram sengaja dilakukan bagi menutup kelemahan sendiri.

Pakatan Pembangkang juga berbuat demikian bagi mengalih pandangan masyarakat terhadap isu sebenar iaitu SPRM sedang menyiasat dakwaan beberapa Exco dan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) di Selangor itu menyalahgunakan peruntukan wang kerajaan negeri.

Kepimpinan Menteri Besar, Si anak Ibrahim (Khalid) seperti tidak ada kerja lain, hanya mengadakan perhimpunan membantah serta membuat tuduhan melulu terhadap SPRM. Ini semua perbuatan menangguk di air keruh,"

Kerja Pakatan Pembangkang sekarang ialah :MEMBANTAH..PERHIMPUNAN HARAM...SALAHKAN UMNO.....MEMBUAT HURU HARA DALAM DEWAN RAKYAT....

TETAPI NEGERI YANG DITADBIR TIDAK DIURUSKAN DENGAN SEMPURNA...

JANJI KOSONG SAJA.....

APA DAA PAKATAN RAKYAT....CAKAP TAK SERUPA BIKIN...

TIPU RAKYAT....YANG PANDAI..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan